BLOG

Kahramanmaraş Panorama Taksi

 

Küreselleşen dünyamızda bir yerden bir yere gitmek çok da zor olmasa gerek. İnsanlar ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmek için yüzyıllardır farklı yöntemler geliştirmektedirler. Özel araçlar, deniz araçları, toplu taşıma araçları, hava araçları ve taksiler insanların tercih ettiği yöntemlerdendir. Taksicilik faaliyeti modern anlamda 1867 yılında Almanya’da başlamıştır.

Ülkemizde taksicilik faaliyetleri de faytondan arabaya doğru bir dönüşümle yerini almıştır. Gelişen ve dönüşen bu sektörde Kahramanmaraş Panorama Taksi olarak artık biz de varız.

Kahramanmaraş Panorama Taksi Durağı Hizmetleri

 

Kahramanmaraş’ın en iyi taksi firması olmamızın yanında güler yüzlü şoför kadromuz, konforlu araçlarımız ve uygun fiyatlarımızla halkımıza hizmet sunmaktayız. Şoförlerimiz son derece kibar ve deneyimli sürücülerden oluşmaktadır. Durağımıza ailenizi ve sevdiklerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

 

Siz değerli müşterilerimiz bizi tercih edip taksimize bindikten sonra taksimetremiz açılır. Sizlerden ekstra ücretler talep edilmez. Uzun mesafe yolculuklarda da makul fiyatlarla hizmetinizdeyiz. Araçlarımızda dünya genelinde standart olan uydu takip sistemleri bulunmaktadır. Bindiğiniz araçların güzergâhları ve konumu sürekli kontrol edilmektedir. Bindiğiniz araçların plakaları da uygulamamız aracılığıyla belirlenebilmektedir.

 

Bu uygulamalar aracılığıyla sizlerin güvenliğini de son derece düşünmekteyiz. Araçlarımızda acil durum butonları bulunmaktadır. Herhangi bir olumsuz durum esnasında acil yardım butonları kullanılabilir. Firmamız sevdiklerinize, işinize ve gideceğiniz yerlere sizleri ulaştırabilmek için geniş filosuyla 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.

 

Kahramanmaraş Panorama Taksi Durağı Telefonu

 

Teknoloji çağında yaşayan biz insanların artık telefon numaralarına ulaşması çok da zor değil. Telefonlarınız ya da bilgisayarlarınızdan bizleri aratarak durağımızın telefon numarasına ulaşabilirsiniz. Böylelikle siz kıymetli müşterilerimiz rahatlıkla bizlerle telefonlarınız aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca mahallelerinizde bulunan durağımızın çağrı butonlarına basarak da durağımıza ulaşabilir, taksi hizmetinden faydalanabilirsiniz. Duraklarımızdan ve taksilerimizden kartvizitlerimizi alarak da rahatlıkla bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Müşterilerimizin durağımız hakkındaki düşünceleri bizler için son derece önemlidir. İnternetten ve kartvizitimizden ulaşabileceğiniz mail adresimize şikâyetlerinizi ve isteklerinizi iletebilirsiniz. 

 

Kahramanmaraş Panorama Taksi Durağının Pandemi Tedbirleri

 

Bütün ülkeleri sarsan Covid-19 salgınına karşı bizler de tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Öncelikle araçlarımıza binen müşterilerimizden HES kodu sorgulamaları mutlaka yapılmaktadır. HES kodu kırmızı olan müşterilerimiz asla kabul edilmemektedir.

 

Bizler sizlerin konforunu ve sağlığını düşünmekteyiz. Taksilerimize binen müşterilerimiz bizler için kıymetlidir. Taksilerimizde Covid-19 tedbirleri kapsamında koruyucu camlar bulunmaktadır. Araçlarımızda aynı zamanda dezenfektanlar bulunmaktadır. Hem bizler hem de sizler için maske takmak kesinlikle zorunludur. Araçlarımız siz değerli müşterilerimiz için her gün itinayla temizlenmektedir, çünkü sizler bizim için değerlisiniz.

 

 

 

Kahramanmaraş Panorama Taksi Durağı Ayrıcalıkları

 

 Müşterilerin bu sektörden bazı istekleri olacaktır. Bunlara göz atacak olursak:

 

·       Güler yüzlü bir karşılama.

 

·       Güvenilirlik.

 

·       Uygun fiyata hizmet alabilmek.

 

·       Ailesini gönül rahatlığıyla emanet edebilmek.

 

·       Araçlarda konfor.

 

·       Kalabalık aileleri taşıyabilmek için yedi koltuklu ve geniş bagajlı arabalar.

 

·       Uzun mesafede taksiden hizmet alabilmek.

 

Kahramanmaraş Panorama Taksi olarak, tüm bu istekleri istisnasız bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz.

 

Kahramanmaraş Panorama Taksi Durağı Fiyatları

 

Taksi fiyatları, resmi bir kurum olan UKOME tarafından belirlenmektedir. Hem benzin fiyatları hem de dönemin şartları değerlendirilerek halka en uygun tarife düzenlenir. Belirlenen fiyat tarifeleri taksilerimizde asılmış olarak bulunur.

 

Taksicilikte, korsana da hep beraber hayır diyelim. Taksiler devletine her yıl düzenli olarak vergilerini ödemektedir ve kimsenin hakkını durağını gasp etmemektedir. Belirli kanunlar ve düzen içerisinde çalışmaktadır. Vergiler ve plaka ücretleri göz öne alındığında, bizden daha ucuz olsa dahi ne olduğu belli olmayan korsana “Dur." demeli ve kesinlikle kullanmamalıyız. Hatta korsan bir taksi fark ettiğiniz anda, temel bir vatandaşlık görevi olarak ilgili resmi kurumlara bilgilendirme yapmalısınız.

 

Sizler için Kahramanmaraş’ta bir markayız, Ailenizin taksicisi…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon Yol Tarifi WhatsApp