BLOG

Kahramanmaraş Gece Taksi

 Kahramanmaraş Taksi olarak en büyük amacımız, müşterilerimize gündüz olduğu kadar gece de güvenli bir yolculuk sağlamaktır. Çünkü gece seyahatleri, gündüz seyahatlerine oranla daha tedbirli şekilde yolculuk yapmayı gerektirir. Dolayısıyla can ve mal güvenliğinizi eşit şartlarda güvence altına almayı hedefliyoruz. Güvenlik tedbirleri, son teknolojik donanımlara sahip taşıtlarımızda alınmaktadır. Aynı zamanda müşterilerimizin yolculuk sırasında konforu çok önemlidir. Bu nedenle araçlarımızda keyifle yolculuk yapacağınız rahat koltuklar bulunur.

 

Deneyimli şoförlerimiz sayesinde ulaşmak istediğiniz adrese kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Adres bilgileri veya yön bulma konusunda, profesyonel şoförlerimize içtenlikle güvenebilirsiniz. Çünkü varmak istediğiniz hedefe, en uygun rota üzerinden seyahat planlanır. Yolculuk sırasında güvenliğiniz yanında konforunuz konusunda da uzman şoförlerimize güvenebilirsiniz.

 

Kahramanmaraş Gece Taksi Tarifesi

 

Kahramanmaraş gece taksi tarifesi, gidilmesi hedeflenen adrese göre değişiklik gösterir. Bu değişim şu şekilde açıklanabilir:

 

·       Kahramanmaraş gece tarifelerimiz adresin bulunduğu konuma göre hesaplanır.

 

·       Gidilecek olan adresin kilometre uzunluğu ve kat edilen yolun zaman dilimi önemli bir etkendir.

 

Bu hususta, yapılan taksimetre gece tarifesi hesaplarına güvenebilirsiniz. Güvenli ve konforlu bir yolculuk yapma fırsatını, Kahramanmaraş gece taksi hizmeti ile uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. Talep edilen ücret fiyatları, sadece adrese göre değişim gösterir. Bu sebep dışında hiçbir şekilde değişmez. Katedilen kilometre göstergesi doğrultusunda ödeme gerçekleştirirsiniz. Taksi şoförlerimiz veya Kahramanmaraş Taksi çalışanlarımız, taksi ücreti harici hiçbir ücret talep etmemektedir. Tecrübeli ve profesyonel şoförlerimizle siz değerli müşterilerimize kaliteli taksi hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz.

 

Kahramanmaraş Gece Taksi Ücretleri

 

Kahramanmaraş bölgesinde gece saatlerinde yolculuk etmek isteyen müşteriler, gönül rahatlığıyla araçlarımızla yolculuk yapabilirler. Kahramanmaraş Taksi olarak müşterilerimizin memnuniyeti ve konforu çok önemlidir. Özellikle taksi ücretleri konusunda şeffaflık ön plandadır. Taksi ücretleri, araç içinde bulunan tarife sayaçlarımıza göre belirlenir. Müşterilerimizin gitmek istedikleri adresin bulunduğu bölge veya uzaklık gibi etmenler sonucunda ücret belirlenir. Gece tarife ücretleri ise şehir içi, şehir dışı ve havalimanı gibi adresler arasında değişiklik gösterir.

 

Kahramanmaraş Taksi Araçları

 

Kahramanmaraş Taksi olarak kullandığımız araçlar son model B sınıfı arabalardır. Yolculuğunuz sırasında güvenliğinizi sağlamak için arabalarımızın düzenli olarak bakımı yapılır. Araç bilgilerimiz ve şoför bilgilerimiz sitemizde güncel olarak bulunmaktadır. Müşterilerimizin özel olarak şoför tercih etmesi veya araç seçimi yapmasına özen gösterilir. Araçlarımızın özellikleri ve imkanları şöyle açıklanabilir:

 

·       Covid-19 tedbirleri kapsamında araçlarımızın günlük dezenfektasyon işlemleri yapılır.

 

·       Araç iç ve dış temizlikleri düzenli olarak yapılmaya özen gösterilir.

 

·       Araçlarımızın iç dekorasyonu modern bir tasarıma sahiptir.

 

·       Araç içi, konforlu seyahat yapmayı seven müşterilerimiz için oldukça geniş ve rahattır.

 

·       Araçlarımızın bagaj bölümleri ise geniş bir kapasiteye sahiptir. Havaalanı gibi yerlere ulaşım esnasında eşyalarınızı rahatlıkla bırakabileceğiniz bagaj kapasitemiz bulunmaktadır.

 

·       Kahramanmaraş Taksi araçlarımız, evcil hayvan ile seyahat etmek isteyen müşterilerimiz için son derece uygundur.

 

·       Bebek sahibi olan yolcular için özel çocuk koltuklarına uyumlu bir arka koltuk tasarımı bulunur.

 

Kahramanmaraş Gece Taksi İletişim

 

Gece tarifesiyle yapılmak istenen yolculuklar için taksi durağımızın telefon numaralarını kullanarak iletişime geçebilirsiniz. İletişim hususunda dikkate aldığımız noktalar şunlardır:

 

   Müşterilerimizin güvenliği ve konforu için 7/24 taksi hizmeti vermeye özen gösteriyoruz.

 

   Müşterilerimizden gelen telefonlara hızlı ve samimi bir dille geri dönüş yapıyoruz.

 

   Söylenen adrese hızlı bir şekilde giderek müşterilerimize kaliteli hizmet vermeye çabalıyoruz.

 

   Müşterilerimizin taşınması gereken bavul, çanta vb. eşyalarını taşırken yardımcı olmaya dikkat ediyoruz.

 

   Verilen adreslere en hızlı ve en kolay yoldan gitmeyi hedefliyoruz.

 

Kahramanmaraş bölgesinde şehir içi ve şehir dışı adreslere gitmek için bizlerle iletişim kurabilirsiniz. İletişim bilgilerimize sitemiz aracılığıyla ulaşmanız mümkündür. Hizmet alanlarımız ve araç tiplerimiz için sitemize göz atmayı unutmayın. Kahramanmaraş Taksi ailesi olarak sizlere kaliteli bir hizmet vermek için heyecanla bekliyoruz.

 

Telefon Yol Tarifi WhatsApp